Translate

недеља, 19. новембар 2017.

ГУЛАШ ОД ДИВЉЕГ ЗЕЦА


Припрема
1.
Зеца опрати и исећи на комаде.Лук исецкати на ситне коцкице..У шерпи загрејати уље и ставити лук да се динста.... када је лук постао прозиран,  шаргарепе и још мало продинстати,затим  комаде зеца и окретати их  да промени боју. Додати воде да потопи зеца и кувати око пола сата, након пола сата додати све зачине осим мазурана, листа першуна, белог лука и биелог вина.
2.
Поклопити и пустити да се кува на лаганој ватри,око два и по сата.
ако је потребно долити мало воде и промешати.
3.
Пред сами крај ставити мазуран,ситно сецкани бели лук(5-6 чешњева)бијело вино и персунов лист.Ако је потребно дадати соли или бибера.Оставити да кува још 15-так мин.и то је то...
4.
Прилог можете по жељи...

Нема коментара:

Постави коментар

Претражи овај блог

Популарни постови